Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nek mu popuse K.
Nažalost, ne ostvari se ona pjesma: \"Moj je život Švicarska\"!
MA NEK DOĐE KOD NAS,MOŽE NAPRAVITI I PISTU BEZ DOZVOLE SAMO NEK PODMITI KOGA U OPĆINI NOVI GRAD
Nek ovi nacionalisti što u stotinama komentarišu fudbalska sranja pročitaju i ovu poučnu priču o pravoj državi. Švicarske Zelene pod hitno pozvati na nagradni odmor na Vlašiću, gdje bi se divili našoj zaštiti okoliša i životne sredine.
Vettel samo ti dodji u Bosnu...možeš izgraditi šta god želiš gdje god želiš... mozes čak i na sred glavne ceste napraviti bazen...ma na magistrali mozes i vikendicu... nasi zeleni i crveni se ne bune
Kakav zakon! Bogataš dobije dozvolu za gradnju pa mu je oduzmu radi viših interesa naroda. A kod nas bogataš nikoga ništa ni ne pita, gradi bez dozvole šta želi i gdje god želi. Bitno je da je član neke vladajuće stranke i sve će fino legalizovati. PIH!