Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bezvrijedna muzika, ritam, melodija i tekst. Bezgranično favoriziranje ispodprosječnog. Baš gledam i do koje mjere se Zagreb (čitaj Cajkograd) poseljačio. Koncertne dvorane im pune turbo folkuše, a nekada u doba osamdesetih imali smo pop, rock, klasiku. Općenito, imali smo muziku koja nije bila za osobe oštećenog sluha i uma. Danas na cesti skupocjeni bmw, mercedes i audi, spušteni prozori, treštanje seljakluka. Moralne i svake druge ljudske vrijednosti na nuli.
Izvini ja kao ljubitelj roka 80tih kazem ne stavljaj Taylor u isti rang sa modernim guzarama i autotunom USA ili Jalama i Bubama....zapravo zena zna napisati i izvesti i dobru pjesmu.
Zasto sto je svijet otisao u k**ac
Procitate li vi novinari svoj clanak prije nego ga objavite ili samo copy/paste kroz google translate?
Zasto je jedna od najmocnijih? Odgovor na ovo tesko pitanje daje klix kopirajuci tekst napisan od neke dvaestdvogodisnje puterice iz neke americke zutostampane novine. Odgovor je turneja eris! Bogte mazo koji je ovo smecarnik, otpad, deponija.
ja to ne kontam nikako. pjesmuljci su joj bezveze, nista narocito, a pola svijeta otkida na to. nevjerovatno
Witch zato.
Dobra je Taylor, dobro pise, dobar nastup, voli vise od svega kite gomile raznih😁 ima dobrih pjesama i jos boljih parodija nekih njenih pjesmi (Bart taylor parody na YouTubeu potraga)
evo spota kae Taylor "Do mene je" i uze vino litru iskapi, ona joj veli svi će te izdati... ona klima glavom. Fala Taylor za defetizam, a ja lafo neki borac nešto pošteno, ne uništavam gitare i tako... Taylor ti pomozi, ja "neznam"
Bolje bi bilo da napisete zasto bukvalno svakog dana smarate s njom, a da pritom nas apsolutno boli k...
Gdje neće biti moćna, karte za koncert od 500-1000eur 😅
Karleusa na aparatima.
Po čemu je namoćnija?Po glazbi?Šta je tu moćno ujedinit će svijet pjesmama 😂