Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jadna zena :/
E svasta..jos nek napisu da placa frajera da joj bude muz i sve ode u honduras :) al eto zivjela ti nama britney, bilo bi dosadno bez tebe i tvoje muzike.
Lično mislim da je ona jedna od onih koje su uvučene u svašta samo radi uspjeha i love, no svaka joj čast da je odbila Madonnu da pređe na kabalu i da je uspjela ipak ostati koliko toliko normalna, za razliku od te iste Madonne, Lady Gage, Rihanne i ostalih odvratsnih spodoba... Ona je opstala iako je padala, i očito se borila protiv svih negativnosti kojima podliježu \"zvijezde\"... Imam osjećaj da su joj mnogo toga smjestili jer je odbila da bude pijun u sotoninom planu....
zivotu ili parama?:)
ali neće imati kontrolu nad njenim finansijama Sve se vrti oko financial, finenšl...to sam i ja Fincima rekao :D
Zar ona ima život?
tuga sta zena uradi od sebe i svog zivota
Ja cudesa i \"zvijezda\" estakvirullah !