Showbiz
0

Zamijenili je za prostitutku: Glumicu uhapsili nakon što je javno poljubila muža

Klix.ba
Dva policajca iz Los Angelesa uhapsili su i zadržali američku glumicu Danielu Watts, poznatu po ulozi u filmu Quentina Tarantina "Django Unchained", jer su je zamijenili za prostitutku.

Policijski službenici su joj prišli nakon što je poljubila svog muža koji je bijelac. Briana Jamesa Lucasa, u javnosti. Prema statusima na Facebook profilima para, Watts je razgovarala na mobitel sa svojim ocem kada su joj policajci prišli. Pošto je znala da nije napravila ništa loše, nastavila je hodati. Druga dvojica službenika prišli su joj i zatražili ličnu kartu. Kada je odbila da joj stave lisice, policajci su joj stavili prislino. No, puštena je na slobodu ubrzo nakon toga.

"Danas su me uhapsila i zadržala dvojica policajaca nakon što nisam pristala da mi stave lisice i nakon što sam rekla da nisam napravila ništa loše time što sam pokazala ljubav prema svome muže, potpuno obučena, na javnom mjestu. Kada su policajci stigli, stajala sam na pločniku uz drvo i razgovarala na telefon sa mojim ocem. Nisam ništa loše uradila pa sam nastavila hodati. Ubrzo su me nakon toga zaustavili policajci i stavili mi lisice na silu", rekla je glumica.

Na fotografijama koje je napravio njen suprug, vidi se kako je glumica vidno uznemirena dok je policajci privode.

"Sjedila sam na zadnjem sjedištu policijskog automobila i sjetila se koliko puta je moj otac dolazio ponižen i frustriran zbog policajca koji su ga privdoili kada ništa nije radio. Bila sam puna adrenalina i osjećala sam jaku bol i tada sam shvatila da još uvijek imam moć nad svojim duhom. Nisam im dozvolila da utječu na mene i da se osjećam loše zbog njih. Iako su me fizički kontrolisali, moj duh je bio slobodan. Niti jedan policijski ili vladin službenik nije snažniji od mene. Svi smo mi jednaki", rekla je tamnoputa Watts.