Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Došli Angelina Jolie u restoran u BiH i kaže Angie: \"Meni ćete malu porciju ćevapa a Bradu pitu...\"
jel imala urednu stolicu jutros? mislim to je fkt od presudne važnosti tako da vas molim da nam to obavezno saznate i objavite kao udarnu vijest između dvije najfriškije o lady gaga, naravno
prelijepa...
toliko sam prezasicena vijestima o Angelini da samo procitam naslov i pogledam slike :) ..ako su zaista zaljubljeni bas lijepo, no kad je hollywood u pitanju ko ce im znati sta je profesionalno poziranje i gluma, a sta iskreni \"zaljubljeni\" pogledi i sl.
Pa da, to ona prikriva zaljubljenost u Deppa... Kad god snima neki film zaljubi se u suradnika...
masta ce bolji treba u sarajevu od nje koliko hoces
Pa ko ne bi blistao kraj njega. :-))))).....uhhhh da mi ga je makar samo na jedan dan
na cemu si ti depp allahati???
prelijepa
ostario holivud
Angelina uopce nije neka treba
Andjo, sta se vucas sa ovom Pitom. Dolazi vamo u sloveniju, ceka te tvoj Branko.
Jest i mrsava :O
omatorili i oni