New York
0

Zaljubljena Angelina Jolie blistala na premijeri filma "The Tourist"

Sarajevo-x.com
(Foto: Reuters)
Angelina Jolie i njen partner Brad Pitt izgledali su zaljubljeniji nego ikad dok su razmjenjivali nježne poglede tokom premijere njenog novog filma "The Tourist" u New Yorku.

Slavna glumica, odjevena u jednostavnu bijelu haljinu s dubokim dekolteom i velikim prorezom, naprosto je blistala na crvenom tepihu, a u stopu ju je pratio Pitt koji je zračio elegancijom.

Roditelji šestero djece nisu mogli skloniti pogled jedno s drugoga. Neprestano su se osmjehivali jedno drugome, držali za ruke i grlili, pokazavši svijetu da je njihova ljubav sada jača nego ikada.

Rediteljica Angelina Jolie bila je glavna zvijezda na crvenom tepihu. Predivno je izgledala iako su se kroz prorez na jednostavnoj bijeloj haljini vidjele njene iznimno mršave noge.

Ipak, uspjela je zasjeniti svog glumačkog partnera Johnnyja Deppa koji je na premijeru svog novog filma došao sam, prenose američki mediji.

Popularni glumac se, nakon šetnje crvenim tepihom, družio s obožavateljima i dijelio autograme, a nakon premijere Brangelina i Depp su otišli u zajednički noćni provod.