Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On je bolestan oženio svoju posvojenu kćerku. Legalno je bila posvojena kćerka od Mie Farrow ali opet i ako nema krvne veze... Odvratno, pa ovca nekad zna kozlića posvojiti pa se ne pare.
Pa legalno nije njegova posvojena kcerka, a jedino je to sto zakon kaze bitno.
džaba je, čovjek je bar pola, obično živinče, životinja tek ono malo razuma ga čini vrijednim pažnje. kad se životinja u čovjeku otme - čine se zastrašujuće stvari.
ali neko će trvditi i suprotno da baš to što je razumno živinče i razum sam,njegova uređenost i birokratiziranost - čini zločine. kad se samo sjetimo reda i rada u industrijsjkom ubijanju nacističkog režima.
Covjek je zivotinja u svakom smislu, nismo iznad prirode, vec dio nje. Razum nas cini zlim, jer smo jedina zivotinja klja posjeduje razum ali opet jedina zivotinja koja namjenski moze izabrati sa cini "zlo".
vudi alen je potomak yugoslovenskog politicara Moše Pijade
Matori pedofil.Dihovit i briljantno inteligentan ali krajnje odvratan.Pedofil
Jedini logicni zakljucak svih prijava silovanja sirom svijeta jeste da su feministicki centri moci krenuli u novu ofanzivu sada jako prljavim sredstvima...
Jane,šta to?I ja navečer kada se kući pazim se cigana,narkomana,klošara a najviše kerova lutavčina.Šta je to vaš strah bitniji i veći nego naš?Brate mili evo muško sam ali evo kažem ti ništa pametno nećeš naći poslije 0:00 sati u bilo kojem gradu na svijetu,niti sam kad ostao duže od 0:00-0:30h u gradu.A vi bi pijančile i mahnitale do 5 ujutro.
Jednoumna si niko nije ni rekao da neko ima pravo da je pipne, ali ne možeš ti to dokazati budali jer da možeš ne bi bio budala,a u ta doba samo u gradu budalu možeš naći koliko god vi bjesnile i bunile se kao i oni koji do tada izlaze.Čuj strah od silovanja a znaš li da su šanse da te siluje nepoznat lik u haustoru jedan na prema milion u 95% slučajeva žrtva veoma dobro poznaje napadača i veoma je bliska sa njim.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pedofilcina ..manijak...sve te incest manijake sto familiju siluju i ostale manijake...ima zatvor pa neka krpe dupe ...bolesnici ...
Koga se feministice dofate taj vise ne moze zivjet s mirom
Mislis njihovi racuna
Poceli sa projektom MeToo da uniste karijeru Harveyu Weinsteinu evo sad na udaru i Woody Allen. Vidjela zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu - tako se ukratko moze opisati ova cijela halabuka u Srbiji sa Branislavom Lecicem i onim redateljem.
Sta je ovo na ove starkonje sirom dunjaluka se digla hajka da su shilovatehlji... Haman ova pandemija sve bloirala,sem racuna ovi lovatora koji su na tapetu..
Stani iza sebe i svojih djela! Drage moje moramo se cuvati i boriti protiv monstruma, sama sam imala mnogo ruzna iskustva!!! #Nisamtrazila
Slazemo se ..ali odmah!!! Kada monstrum ucini nedjelo prijavit.... Da ga se osudi na maximalnu kaznu...
Bori se na sudu, sa dokazima i cinjenicama, a ne na drustvenim mrezama. Sve sto se iznese bez dokaza moze se odbaciti bez dokaza. Prosta matematika.
naravno da je čovjek nevin
Srbin ili Hrvat? Samo oni negiraju zakon.
Vidi mu se po glavi da je nevin.