Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ufff cica majko moja...i ja bih te uhodio ko najveci stalker :-D
u dananje vrijeme nije potrebno da smo \"planetarno\" poznati. sve nas gleda veliki brat.
Stoga je odlučila napisati autobiografiju u kojoj je otkrila mračne radnje tadašnjih vlasti. Stoga je odlučila zaraditi jos para na uspjehu koji je imala zahvaljujuci sistematskom dopingu..
sto je odnda prije 6 godina napisala knjigu o vlastitom seksualnom zivotu
Voli bi da vidim taj pornic sa njom pa da ga dobro bacim
al u kiti ... ona sama bila spijunka ..fuj
Nije ograničeno samo na istoćni blok.... to su čak i demokratske metode nadzora i tajnog praćenja....
Bilo kako bilo bivša olimpijska pobjednica je očarala sve svojim nastupom kod nas (ZOI 84); uvijek se sjetim njenog nastupa. Bila je na obilježavanju 20 godina od ZOI-a 84 i plakala je kad je gledala snimke.
Jeste li sigurni da ste sve dobro preveli ? Nju je trenirala Jutta Muller ( rođena 1928. god)..... Bila je prestara da bi joj bila ljubavnica......
Stjedo\' reć mračno.
ne vidim nista mraòno ovdje.
Meni ne bi smetalo...