Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj on silovatelj? moze imati koju god pozeli a vala joj je bolji on od marca, bolje joj pristaje
Ovaj muškarac zaista, ali zaista, nema potrebe da ikoga siluje. Čak i ta koja ga tuži najvjerovatnije bi platila da s njim spava.
HHAAH, jao jao :D cuj prisiljavao. xd moze imati koju hoce s ovakvim izgledom i kao on je nju prisiljavao :P yeah, sure! :P
đejlo*
Bi li mu pojela govno ko sarmu haha
hahahahahah cuj nama sa-x prostitutke!!!! hahahaha a vi niste k.u.r.v.a.r.i. sto stalno gledate gole zene po svakom portalu,pa i ovom? ne daju vam vise ni komentarisati polugole slike od komentara \"poj\'o bi joj g.o.v.n.o. ko sarmu\"!!! vi cete nekome pridikovati? samo0 vi hapajte te sarmice sovinisti!
Cesto mastam kako me WIliam zadovoljava... mmm...
dobro je ba sa-x prostitutke , ohanite malo
...1 @ Taj brak je vjerovatno već bio u krizi (bar kako su mediji prenosili). Loš brak je poguban i za djecu a i za supružnike. U svakom slučaju je bolje okončati isti, a posebno sad kad joj se pružila ovakva prilika. Mislim, lijepa je i ona, al\' s obzirom da ja gledam sa zenskog stanovista... =D
ne cudi me
mmm kako bi mi popusila
Koji ste vi kreteni?... to hocete reci da je \"dobar razlog\" za prekid braka, s covjekom-zenom s kojim imas djecu ako naidjes na fizicki zgodnijeg/ju od tvog trenutnog partnera (muza/zene). Ako je ovaj muskarac razlog prekida braka, onda je ona obicna ..... (ipak necu upotrijebiti \"taj izraz\").
E bas ce on silovat nekog -.-
IMA LI ON POTREBE DA SILUJE NEKOG???
ja bi platila da mu ga podudlam
Ako je ovo istina, onda Jennifer ima jako DOBAR razlog za razvod braka. =D