Osumnjičen za silovanje
0

William Levy je razlog zbog kojeg se J. Lo razvodi?

Sarajevo-x.com
Mediji su već počeli nagađati zbog čega se razvode Jennifer Lopez i Marc Anthony. Naravno, to što je par tražio da novinari ne zabadaju nos u njihovu privatnost ne pije vode. Ipak se razvodi popularna J. Lo.

Naime, razlog zbog kojeg će Lopezova prekinuti sedmogodišnji brak sa svojim suprugom s kojim ima dvoje djece, blizance Emmu i Maxa, bi mogao biti "kubanski Brad Pitt", kako zovu popularnog glumca telenovela Williama Levyja.

Levy ima 30 godina, a pojavio se i u novom spotu popularne pjevačice za pjesmu "I'm Into You", koji je snimljen u aprilu u Meksiku. J. Lo i Levy si snimili neke vrlo romantične scene, pa je to vjerovatno bilo poticaj za glasine.

Ono što je dodatno uzburkalo maštu novinarima je i činjenica da se latino glumac razveo od supruge Elizabeth Gutierezz samo mjesec nakon što je snimio spot sa Jennifer. U utorak je Levy negirao bilo kakvu vezu sa pop zvijezdom osim poslovne.

Glumčev glasnogovornik je rekao za TMZ: "Jedina veza koja je bila i koja i sada između njih jeste je profesionalna".

Zvijezda sapunica je nakon snimanja spota otkrio kako mu je bilo raditi sa Jennifer.

"Bilo je predivno. Osjećao sam se zaista ugodno. Ona je zaista srdačna i zabavna osoba. Istina je da sam se dobro zabavio. Divno je vidjeti osobu koja je tako velika zvijezda, a koja čvrsto stoji na zemlji", rekao je Levy.

U međuvremenu, ponovo se počelo pričati o tome kako je Levy bio osumnjičen za seksualno zlostavljanje jedne maloljetne djevojke. U sudskim dokumentima se navodi kako je Levy 19. jula 2010. godine "pomoću prevare i obmana privukao neimenovanu podnositeljicu tužbe, po povratku u hotel Hilton u Glendaleu u Kaliforniji, te je prisiljavao na seksualni čin", piše Daily Mail.

Radi se o Karli Alvarez. Tužbu je podigla njena majka, kada joj se kćerka požalila da ju je William seksualno napastvovao i da joj je tom prilikom prenio spolnu bolest. Ona je u ime svoje kćerke tražila odšetu od čak 2,5 miliona dolara zbog silovanja, agresivnog ponašanja, emocionalnog bola koji je njena kćerka pretrpjela. Vrhovni sud u Los Angelesu, po zahtjevu Karle Alvarez i njene majke, zaista je podigao otpužnicu protiv Levyja. On je kasnije rekao kako je djevojka sama pristala na oralni seks, a potom je od njega tražila novac za šutnju. Kako god, slučaj još uvijek nije okončan na sudu.

Da li je Levy zaista silovatelj i da li je on glavni uzrok kraju braka između Jennifer Lopez i Marca Anthonyja vjerovatno ćemo saznati veoma brzo.