Showbiz
19

Will Smith: Moj brak je bio mrtav

Klix.ba
U posljednjih 18 godina, Will Smith i Jada Pinkett Smith su izgradili reputaciju jednog od najstabilnijih parova u Hollywoodu.

Ipak, Will Smith je nedavno priznao kako je u njihovom braku bilo i teških i nestabilnih perioda, te kako je njihova veza u jednom trenutku umrla. No, umjesto da odustanu jedno od drugog, njih dvoje su se odlučili potruditi da svoj brak vrate na noge i da njihova zajednica uspije.

"Sve što imate će nestati i umrijeti i vremenom ćete morati roditi nešto novo. Morate biti spremni da živite u skladu sa promjenama koje se dešavaju - bit će dobrih, ali i loših dana i to je OK", kazao je Will Smith.

Jada, s kojom Will Smith ima dvoje djece, 14-godišnju kćerku Willow i 16-godišnjeg sina Jadena, uvijek je govorila kako joj je Will mnogo više od muža.

"Imali smo sva ta pravila, no kako ulazite u vezu jednostavno se prilagođavate prirodno. Will mi znači sve. Skoro kao da je 'muž' premala riječ za ono što on predstavlja u mom životu. Jednom kad sam srušila te granice, otvorio se čitav jedan novi svijet za mene", kazala je Jada.

Ovo nije prvi put da par ima potrebu svoj brak braniti od glasina o razvodu, a isto se desilo i 2013. godine, kad je Jada odgovarala na pitanje da li ona i Will imaju otvoren brak.

"Will i ja možemo raditi što želimo, zato što vjerujemo jedno drugome. To ne znači da imamo otvoren brak, nego odraslu i zrelu vezu", poručila je glumica.