Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znas li ti uopste gdje se nalazio predsjednik dok se dobrovoljackom kretala kolona??? znas moj k. vratili ga, kazes... da-bilo je na pocetku rata, dva dana po napadu na predsjednistvo medjunarodno priznate i suverene drzave. pricaj nekom ko se tad nije ni rodio-meni nemoj. a o jasenovcu, jos malo citaj, jos malo.
POSEREM VAS SVE REDOM BOLESNICI JEDNI KOMENTARA VAM I GOVANA.
raso@@ U Jasenovcu je stradalo oko 700 000 Srba.To su priznale ne samo komun ističke vlasti,koji su zarad novog bratsva i jedinstva želele da smanje svaku srpsku žrtvu,njego i čitava međunarodna javnost.Njemački oficiri su se zgrožavali vaših zločina.
on odbio saradnju.... sto mi je nesto tesko povjerovati u to, bog zna sta je ustvari bilo
@@raso Pa vratili smo vam ga živog i zdravog.Dogovor je bio da se vojska povuče, vi taj dogovor niste ispoštovali.Pucali ste na obične regrute koji su želeli da se vrate svojim kućama.To je bilo na početku rata,u takvoj državi nismo želeli da živimo.Naravno Amerika je želela raspad Juge što se poklopilo i sa vašim planovima tako da ste postali neka vrsta saveznika.Pa zar možemo pričati o nekoj objektivnosti Američkih medija ?
a tek o tuzli...idi djecak,saznaj malo vise od onoga sto ti rs babe serviraju. ali lakse je vjerovati u zablude i kako ono jedan rece...milion i dvjesta tisuca stradalih u jasenovcu...dok je ukupan broj stradalih svih naroda u ex yu u 2.svj.ratu iznosio oko milion. tako besmisleno lagati mozete samo vi.
zlocin u dobrovoljackoj? mislis,ono sto nije ni bilo u dobrovoljackoj? mislis ono na skenderiji sa zapaljenim tramvajem? mislis ono kad ste nam granatirali predsjednistvo i oteli predsjednika? pa nismo hipici da na granate bacamo cvijece. ZLOCIN je nad CIVILIMA, ne nad cistim vojnim ciljevima. da su bili razoruzani,bio bi zlocin...no nisu bili. bili su naoruzani do zuba.
NE GLEDAJTE PINK. NE PRISTAJTE NA PRANJE MOZGA. NE DAJTE PARE CETALJU. NE TRUJTE SE OTPADOM. ZIVJELA BOSNA i HERCEGOVINA!
Koliko su Bošnjaci kulturan,i pametan narod pokazuje i činjenica da im CNN i Anđelina pišu njihovu istoriju.Ne bi me čudilo da u bošnjačkim knjigama o ovom ratu jedan od izvora bude CNN.Mi i Ameri nismo bili na istim stranama,pa naravno da će da lažu.Zašto na CNN-u nisu prikazali zločin u Dobrovoljačkoj,zločin u Tuzli.Izvještavanje im je jako objektivno,nema šta.
Mitroviću, Mitroviću, nisu to predrasude to je istina... Prestanite biti loši momci ako vam se ne sviđa kako vas predstavljaju. Ljudi zanaju šta je bilo i ko je kakav...
Samo su jedni napadali od Slovenije do BiH. Samo su jedni htjeli unistiti jedan narod. Umjesto izvinjenja zalite sto niste uspjeli u nastojanjima. Sra,motno !
jeste,a kad vi nameravate da platite za svoje zlocine?ili ste vi bezgresni.mars bem vas usta zadrta.
\"Svese vraca sve se placa\"
\"SVE SE VRACA SVE SE PLACA\"
A sto to ne uputi kritiku onim \"svojim\" zbog kojih je srpski narod stavljen u negativni kontekst. Cim kazes da su predrasude onda ni ti neces da pogledas istini u oci. Da imas pameti i da zelis stvarno da vas svijet respektuje osudjivali bi to sto se danas srpski zlocinci slave kao heroji, sto djeca nose slike najokorjelih zlocinaca Karadzica i Mladica. Samo sto se jedino vi jos pravite budale i ludi i onda svijet vam pun predrasuda. E stvarno svasta.... al , vraca sve se placa.