Neplanski pokazala obline
0
Vjetar se poigrao haljinom Kelly Brook
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko na zeninom tijelu ne moze naci vise mana od nje same....hmmm moze ISKOMPLEKSIRAN MUSKARAC Lol presmijesni ste..da mi je sam vidjeti vase hanumice hahhahah sigurna sam da im niko ne moze parirati...a i ako su stvarno tak prelijepe onda su i pregl upe jer su sa de.bilima kao sto ste viXD i rest my case haha
ma sta izmisljate, bas je slatka cura!
previse mlado lice za staro mlohavo tijelo, sta radi plasticna operacija i zatezanje lica. a isto tako gdje su obline,,,jel vi znate sta znaci zenske obline?
ova slatka? jesil normalna? vidi joj celulita? ova je samo dobra da novine zayebavaju nekog :)
slatka jeeeeeeeeeee
sjoooo kako bi joj ja malo dao!
Moja treba triput bolja!
Ko je ova cura uopste?
koje obline?!ovdje se nista ne vidi
jarane ovog puno Sarajevo svaki dan niđe veze