Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@lejla razocarala si me svojim komentarom. Mozda ga ona stvarno voli?! Mozda bi ga volila i da on nije poznat...?! mozda bi on nju?! Mozda, mozda... uhhh, smuci mi se od samog sebe. Odoh povratit\' (ove misli)!
Nemoj tako Lejla. Nije sve u novcu. Ima nesto i u dijamantima. ; - )
I ti svoju vezu nazivas uspjesnom i tebi je tvoja veza prikaz savrsene veze..jadnice jadna.sta vas veze sem love i droge?
dronfulja!:p
Ja patetike u vražju mater... Ovako će biti još godinu dvije i opet hajmo se jeebat ko zna sa kim....uostalom to nije ništa što zapad sankcioniše.... Popularnost se dobija na razne načine...
ja nigdje nisam procitala da ona kaze da je ok sarati okolo i da oni to rade! Nemoj pogresno tumaciti tekst! Uostalom ko zna je li ona ista od ovog i rekla, novinari moraju nesto pisati! Ta zena je spasila na hiljade djece od gladi i smrti, dala milione za kampove i sirotista, osnovala fondacije pa i druge guzonje daju pare! Niko to ne spominje, nego je vazno sta je ona dogovorila sa suprugom zaboga! Koliko su ljudi plitki! Ja joj skidam kapu zbog svog ulozenog truda i volje i zelje da pomogne onima kojima je to najpotrebnije! Zelim joj sve najbolje u zivotu!
MA NISTA NOVO..
Anđelina je uvijek bila cudnovata zena, pa gdje je u redu u nekom normalnom razmisljanu da imas partnera s kojim se mozes dogovoriti da povremeno sarate sa strane i da vam je to oboma ok, dobro je ne ogranicavati jedno drugo ali ovo je previse, Anđi prelijepa si skuliraj se malo!!!!