Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva čast da komentiram odmah ispod gospodina Freemana! Zahvalila bih mami, tati, tetki, cjelokupnoj rodbini... Eto, nemam ništa pametno za reći, za razliku od ostalih komentatora Sarajevo X portala.
Hi bosnian people. I would like to thank you for your rakiya \"Shljiva\". It\'s great, almost as good as our Henessy Cognac. God bless you.
Ako se zabavljaju od 2003...a on tek nedavno okocao svoj cetvorogodisnji brak...iz kojeg ima jednog od dvoje svoje djece (znaci od ranije jos jedno ili cak u medjuvremenu).... moze se zakljuciti da je vrlo jedan pouzdan lik!
E ovako treba da izgleda Dean a ne ko ovaj nas slinavac...
To Kasime majstore nas
Rasim je Kasimu ddarksajdofdmun
neeeeeeee. zove se Rasim a piše se Kasim!
Ovo se on zove Kasim, jel de?
to zabavljanje u braku se inače zove prevara ili nevjerstvo
nek je sretno mladencima!