Kraj ljubavne priče?
10

Vincent Cassel pokrenuo glasine o razvodu od 30 godina mlađe manekenke

I. S.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Francuski glumac Vincent Cassel (56) pokrenuo je glasine o razvodu od 30 godina mlađe manekenke Tine Kunakey izbrisavši sve njihove zajedničke fotografije s društvenih mreža.

Njih dvoje su se vjenčali 2018. godine, a kćerku Amazonie dobili su 2019. Još uvijek se nisu oglasili povodom vijesti o razvodu.

"Rastali su se prije nekoliko sedmica. Tina se osjeća slomljeno", rekao je izvor za američke medije. Ona je jučer proslavila rođendan, a fanovi su primijetili da joj on nije uputio čestitku na društvenim mrežama, što je inače ranije uvijek radio.

Prije su u nekoliko navrata istaknuli kako im razlika u godinama ne smeta i da ih kritike ne dotiču. Ipak, čini se da je njihovoj ljubavnoj priči došao kraj.

Tina odavno prepoznatljivo ime u modnoj industriji. Sarađivala je sa Jeanom Paulom Gaultierom, a krasila je naslovnice Voguea, Grazije, Marie Clairea i mnogih drugih.

Vincent je od 1999. do 2013. bio u braku s Monicom Bellucci. Imaju dvije kćerke: 18-godišnju Devu i 12-godišnju Leonie.

"Nikada ne možemo znati koliko će brak trajati. Danas je sve uredu, a već sutra se situacija može u potpunosti promijeniti", rekla je Monica tada za magazin Grazia.