Ponižava druge
9

Victorijina anđelica Kelly Gale na meti kritika jer je u fast foodu jela krušku

Klix.ba
Kelly Gale (Foto: Screenshot)
Kelly Gale (Foto: Screenshot)
Victorijina anđelica Kelly Gale našla se na meti kritika javnosti nakon što je u fast food In-N-Out jela krušku.

Naime, švedska ljepotica objavila je video na Instagram Storyju u kojem se može vidjeti kako priča s prijateljicom u fast foodu i jede krušku umjesto hamburgera i pomfrita.

"Mi smo u In-N-Out? Pretpostavljam kako trebam pojesti svoju krušku", kazala je Gale te u sljedećem videu upitala prijateljicu: "Ti ne jedeš u In-N-Out? Ni ja isto."

Video priča nastavlja se kada Gale pokaže svoju opremu za vježbanje ispred fast fooda. Nekoliko sati poslije ona je objavila fotografiju s naslovom: "Neću se pretvarati da jedem ovdje kad to, ljudi, zaista ne radim."

Na kraju Gale dobija veliku isporuku voća kako bi nagradila samu sebe nakon vježbanja.

Njene objave brzo su naišle na osude i kritike korisnika društvenih mreža. Sudeći prema komentarima, mnogi smatraju kako je manekenka pretjerala jer ponižava konzumente fast fooda te ismijava gojazne osobe.

"Šta Kelly Gale misli ko je ona? Kako se usuđuješ ismijavati druge ljude? Gospođice, možeš jesti sve što želiš, ali molim te nemoj biti tako patetična i neljubazna prema drugima", napisala je jedna korisnica Twittera.

Drugi pišu kako Gale samo pokušava učiniti da se ona osjeća bolje.

"Jedina stvar koja mi je jasna u vezi Kelly Gale jeste kako ona voli ići u fast food lokale i restorane u kojima neće ništa naručiti, već samo pokazivati sebe i ismijavati druge ljude", piše u još jednom komentaru.