Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da je bila zapazena u versacijevoj haljini i sa onom isturenom plitkom od noge ,jbt vise su se ismijavali nego hvalili..
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=157812284344666&set=a.157808961011665.31926.143738922418669&type=1&theater školski projekat, lajk ako možete
Trebali ste navesti da je u ptanju FIRMA Versace, jer čovjek je mrtav već godinama...
neka prave svadbu kod nas u republici srpskoj, dacemo im rezidenciju narodne skupstine, a uz to cemo im i zasvirati !
pogresno srocen naslov upucuje na to da su djeca predlozila versacea, a u stvari samo su djeca navodno nacrtala vjencanicu
Koga briga to?!Zar nema bitnijih vijesti iz BiH,nego o ovim vise,zlo mi je odo povracati! Manite proseravanja molim va, njena djeca znaju ko je Versace...jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,dajte mi pusku da se uvijem, cime djecu opterecavaju, jojjj tugo moja.....jojjjjjjjj majko mila...jojjjjjjjjjjjjjjjjjj, pustite djecu da imaju djetinstvo, oslobodite ih malo medija...kao i nas sta se desava u njihovom zivotu!!BRIGA NAS!!!!!!!!!!!!!!!!!