Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ipak krivim hakere, mislim bas mi nije lijepa pomisao da mi se x- licnost hakuje na mob. i da ima uvid u sve. Uopce nije stvar u golisavim fotkama, vec opcenito o posve normalnim fotkama, porukavama i privatnosti.
To i ti celebrity neki? Prvo nisu hakovali mobitele nego servis na internetu, drugo kad vec meces nesto na internet znas da postoji rizik da izgubis to. Trece selebritiji nas stalno bombarduju svojim sranjima, bas mi je drago sto je neko ovo uradio. Cetvrto ko ce tebe bona hakovati?
Ta ja znam trazena sam :P Gle iskreno, meni ti je sve to slicno provali, kradji. Mislim to ti je kao da ja kazem da imam pravo provaliti u tvoj stan i otudjiti tvoje privatne stvari, fotke i objaviti. Mislim sam si kriv, znas da kad tad netko moze provaliti u stan...Druga je stvar, sta kod oni servirali na tebi je da li ces gledati, a njihovo je pravo da postave granice koliko i sta ce prezentirati javnosti.
Pa onda seru nesto protiv NSA.