Wafah Dufour pred vratima slave
0
Upoznajte seksi bratičnu Osame bin Ladena
Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vala i nije nesto...
ovo se Osama obrijao :)))))))))) ... bradu i noge !!!!
@krawa...bas kao i srpkinje
hahahaa balavurdije sve popusi sto im se servira !!!!!!!!! I ja sam babo Bin Ladena, nedavno objaljeno....
prošo rok trajanja.
Nedaj boze da slucajno zapliva ledjno (u moru), konto bi da je ajkula -morski pas u blizini. Ja vidjaj joj nosine.
damn.She is good!
Godine 2006. snimila je seksi editorijal za magazin GQ i tako se predstavila muškoj populaciji. Ovo je zapadnjačka jednakost!? Ovo je sramota, u šta se žene uvlači pod isprikom jednakosti. Najučestaliji oblik jednakosti žene s muškarcima u Americi je da se žena skine i snimi \'\'seksi editorijal\'\' za neki od magazina. To joj je najveći uspjeh.
ja sam ti nju opremu jedan skolski cas, kladio se na mene gazda iz sirokog brijega!
bem ti prirodno, brzo se ucrva, ja sam vise za silikone i prskano duze traje a i nekako naviko na takvo, takva su vremena.
@semso, mami ti ga streso...
A volis li ga primit u paksu?
Ja licno volim crne ne plavusane tako da ti ja ovaj link ne otvaram. a i naravno ne zelim sebi kompjuter pokvariti. vela havle linka...
e\'o moje slike, ja bih da ispostujem proceduru... P.S. Inace, ja sam visoki plavusan, plavookan, volim sve sto vole mladi, volim gledati zalaske sunca, duge setnje u vecernjim satima, dok lagani povjerac miluje i igra se sa mojom bujnom plavom kosom...!!! http://www.google.ba/imgres?imgurl=http://www.smeh.rs/wp-content/gallery/37/smesne_slike_2.jpg&imgrefurl=http://www.smeh.rs/slike/smesne-slike-16-08-2009/&usg=__km_tCEHpNKjiF495__FNDlAeNvA=&h=554&w=450&sz=42&hl=en&start=75&zoom=1&tbnid=X6FpWLpu2QtUnM:&tbnh=153&tbnw=126&ei=P_jKTf2MFYOMswbj2sWcAw&prev=/search%3Fq%3Dsmesne%2Bslike%26hl%3Den%26sa%3DX%26biw%3D1032%26bih%3D661%26tbm%3Disch0%2C2500&itbs=1&iact=rc&dur=597&page=6&ndsp=13&ved=1t:429,r:0,s:75&tx=93&ty=35&biw=1032&bih=661
@ado ado ja ti ga zabado
Malo je ljepa a puno je ružna.
haj, ti chuvaj strazhu,, a ja chu joj skuvat kavicu.. i malo izmasirat stopala.. pa vrat. pa ushne sholjke, pa grudi,. potom.. chu izach malo vanka proshetat vrtom.. a ti sasvim sluchajno udji u spavachu, pa se dogovorite.. ;)