Wafah Dufour pred vratima slave
0

Upoznajte seksi bratičnu Osame bin Ladena

Sarajevo-x.com
Wafah Dufour
Wafah Dufour je bratična Osame bin Ladena. Rođena je u Los Angelesu i već godinama gradi showbiz karijeru. Ona je pjevačica, tekstopisac, manekenka i osoba koja je rado viđena u visokom društvu. Sve do napada na Svjetski trgovački centar u New Yorku s ponosom je nosila ime Wafah bin Laden.

Wafahin otac Yeslam Bin Laden je polubrat najtraženijeg teroriste ikada, koji je ubijen 2. maja u Pakistanu. Wafah je Osamu vidjela samo jednom. S porodicom svog oca nije imala mnogo kontakta. Sve ove godine trudila se samo da uspije u svijetu showbiza.

Za Wafah Dufour kažu da je jako talentovana djevojka. Ima 35 godina i do sada je proputovala svijet. Djetinjstvo je provela u Los Angelesu, a zatim se s porodicom preselila u Saudijsku Arabiju, a nakon toga u Ženevu.

Njeni roditelji su se rastali 2006. godine i navodno od 15. godine nije kontaktirala s ocem. Nakon napada 11. septembra 2001. uzela je majčino prezime Dufour.

Wafah je završila pravo na Univerzitetu u Ženevi i na Univerzitetu Columbia. Trebala je imati i svoj show međutim, cijeli projekat je obustavljen.

Godine 2006. snimila je seksi editorijal za magazin GQ i tako se predstavila muškoj populaciji.

"Teško je jer uvijek moram da objašnjavam ko sam. Svaki put kada upoznam nekoga prvo moram pomjeriti cijelu planinu koja se nađe između nas, kako bih objasnila sve", kazala je tada zgodna Wafah.

Osim toga bila je model i na brojnim prestižnim revijama i strpljivo čeka da joj se otvore vrata Hollywooda.

Danas živi na relaciji London - New York.