Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moja Alma je ljepsa !
dodao ja nju na fejsbuk pa vi vidite
jnista posebno! ljepsih i zgodnijih djevojaka danas prodje Ferhadijom od ove... garant od nekog guzonje kci pa ju uzdizu...
Pocepao bih je kao opomenu za neplaceni racun za struju!
Pocepao bih je kao Etiopljanin UNICEF-ov paket :D
pocijepo bi je ko metar drva
zatego\' bi je ko svjecice na motoru
mjenjo bi poze s njom ko Putin drzavne funkcije
uso bi u nju ko Hitler u Poljsku
da..da mislim da ova fura vise sa njegovim kontom u banci nego sa njim ,hocu reci da nije igrac Manchester Uniteda i da ne zaradjuje velike sume novca siguran sam, da ge ni pogledala nebi !
Sto je ljupka oko pupka mmmmmmmm
a da vidite moje kokoske u kokosinjcu, da njih upoznate.............pravo su slatke.........je ko ona i jeko on..........???????????nakav..........
Hahahaha,svaka cast,Mirzoni,da je na birou ili da radi za mizernih 400km,vidjela bih da li bi bila sa njim :/ Dobra je Merlinova pjesma:\"Da me neko bar na tren voli zbog mene...\" . Moramo razumjeti bogatase,nije njima ni malo laHko :)))))))
a sigurno ga voli sto je lijep i duhovit
United here I come ! :P
pojo bi joj govno ko sarmu!
Ne mora ga cleverly nikad u zivotu zabiti na terenu..