Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
osobno jedan od meni najdražih pjevača...
\"no u posljednje vrijeme je tvrdio da se ostavio svih droga\" da li je iko ikada povjerovao u ovakve izjave...
Kada su 70-tih godine pitali clanove Rolling Stones-a zasto propagiraju drogiranje oni su odgovorili da oni nikada nisu u javnim nastupima spomenuli droge na bilo koji nacin i da im to uopste nije u interesu. Okrivili su policiju, koja im je provaljivala u kuce i neprestano ih maltretirala, da ih bespotrebno medijski eksponira u tom kontekstu. Ovo je nesto slicno. Uhapsili Bareta sa pola grama kokaina i to odmah objavili u medijima. E, bas su opasnu akciju izveli. Siguran sam da se od jucer kolicina droge u Hrvatskoj opasno smanjila - za cijelih pola grama koke. A da ne govorim da se broj narkomana prepolovio.... NE DAJ SE BARE!!!
rijamu dalabu bare car rnr živi
ne daj se bare legendo
Drzi se Bare legendo!!! Jake mi policijske akcije u pm. Hvatajte vodje narko mafija a ostavite Bareta, jedan od rijetkih iskrenih muzicara!
Danice moja,drogiro se dva sata,sa \"ovooolikom\"iglom.
POLA KILE???
@ ccc Svaka cast za komentar
iskreno cijenim Bareta više nego većinu drugih a bio bi čist vjerojatno i danas da nema ove hajke medijske na njega iz dana u dan. lešinari novinari samo čekaju da \"padne\" pa da imaju o čemu pisati. dao Bog da jedan od njih ostavi mrvicu takvog traga u novinarstvu kakav je Bare ostavio na rock sceni na ovim prostorima. Bare ne daj se!!!
@wtf normano da moze kad izgledas ko bare naromancina
ma bare je majka!!!
A to može tako dođe policajac u civilu i bez razloga \"te legitimira\" ?