Showbiz
0

Udaje se Eva Longoria

Sarajevo-x.com
"Očajna kućanica" Eva Longoria u subotu će se vječanti sa svojim dečkom, NBA šampionom, Tony Parkerom. Svi detalji u vezi s vjenčanjem stroga su tajna. Longorijina glasnogovrornica je za Associated Press samo izjavila da će to biti jedna velika, vesela ceremonija za porodicu i prijatelje.

Mladoženja Tony Parker medijima je rekao da će torta biti napravljena u Francuskoj, gdje je on i rođen. Odbio je dalje govoriti o vjenčanju jer je za njega "pripremanje vjenčanja ženska stvar".

Francuski zvaničnik je u četvrtak potvrdio da je par odlučio održati vjenčanje u Vaux-le-Vicomte-u, dvorcu iz 17. stoljeća koji je od Pariza udaljen 34 kilometra. Od očiju javnosti, dvorac je zaklonjen debelim kamenim zidovima.

Među zvanicama će biti Evine kolegice iz serije "Očajne kućanice", Tonijevi saigrači iz tima San Antonio Spurs, Victoria Beckham i mnoge druge slavne ličnosti.

"U subotu će se vjenčanje definitivno održati - to je publicitet o kojem smo samo mogli sanjati!", rekao je za AP Lionel Walker, čelnik turističkog razvoja regije u kojoj se održava ceremonija.

Kako bi sve prošlo u najboljem redu i bez incidenata, područje će nadzirati mala vojska čuvara.Ova crkva se nalazi tačno preko puta Muzeja Louvre i nekad je služila za održavanje vjenčanja kraljevske porodice.

Mnoga su nagađanja oko toga kakvu haljinu će nositi Eva. Jedni misle da će to biti kreacija Monique Lhuillier, a drugi Vera Wang.

Eva Longorija je od svog budućeg muža Tonyija starija 7 godina i ovo joj nije prvi brak. 2004. godine razvela se od Tylera Christophera, glumca ABC-jeve sapunice "General hospital", nakon dvije godine braka.