Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citam komentare po razlicitim stranicama svijeta, svi odaju pocast! Govore kako je bio dobar bokser, dobat covjek, same rijeci hvale za njega imaju... Jedino na kljiksu vlada nehumanost nepismenih ljudi, ljudi koji su se zavukli u svoju ljusturu iz koje posmatraju svijet i laju, i pljuju po ostalima! Radi cega? Sramim se naseg generalnog balkanskog ponasanja...
Brate dragi pa normalno da mu se odaje pocast, najvise zbog toga sto je stao iza naroda. odbio sluzit poganom americkom sistemu, odbio ratovati, pomagao djeci i siromasnima. Ma ne mozes nabrojati sta je sve taj covjek napravio. Pitaj roditelje i dede i nane ako su ti zivi, pitaj ih koliko su volili Muhammad Alija. Nema osobe na svijetu da ga nije volila. Samo ga zlotvor nije volio.
Ima po Kuranu pravo na 4 žene. Istovremeno !
rahmet ti dusi dobri covjece,....
...grešnik ko i svaki živi stvor. nažalost, nije upoznao čari balkanskih svetaca, moralista i sličnog ološa što kupiš za cvaju. rahmet ti duši, živjela je po svom.
Commie ti si jedan od zdravijih umova na ovom klixu. Znas nekad razocarat al 10 puta bolje ispravis.
Uspijesan i zgodan covjek, naravno da ce mijenjati zene, to je nebitna stvar, mediji se uvijek hvataju i isticu ono sporedno, bitno je to da je ova "camuga" kako su ga zvali prihvatio zatvor umjesto rata i povratio nezasluzeno oduzetu titulu, boreci se i protiv skoro citave bijele rase od politicara do obicnog puka pa cak i protiv crnaca koji su lizali cizme bijelcima. Jedino mi se njegov jezik nije svidjao jer je bio previse ostar, ali sve je to vjerovatno stvar pritiska sto i danasnji borci praktikuju plus showbiznis.
sta lupetas ti ?
Niko nije savrsen
Prvo ga hvala, a onda ga kude. Nikad nije bilo obrnuto! Ovaj covjek je ima vise postupao ispravno nego pogresno u zivotu samim time sto je presao na Islam.