Showbiz
0

Tužilaštvo traži 45 dana zatvora za Paris Hilton

Sarajevo-x.com
Ako se tužilaštvo bude pitalo, nasljednica lanca hotela Hilton udobne sobe mogla bi zamijeniti zatvorskom ćelijom. Naime, Paris Hilton je prekršila uslovnu kaznu, koja joj je izrečena zbog vožnje u pijanom stanju.

Paris Hilton nije ispoštovala nijednu tačku uslovne kazne koja joj je izrečena. Nije krenula u školu o štetnosti alkohola te je vozila iako joj je vozačka dozvola suspendovana.

Ona bi se danas trebala pojaviti na sudu u Los Angelesu na saslušanju, gdje bi joj mogla biti izrečena i zatvorska kazna. Naime, Paris je u januaru osuđena na zatvorsku kaznu koja je suspendovana nakon odluke da se kazna preimenuje u uslovnu.

Hiltonova je uhapšena u septembru prošle godine zbog sumnje da je vozila intoksicirana. Tada je izjavila da nije kriva. U januaru joj je izrečena uslovna kazna u trajanju od 36 mjeseci, oduzeta joj je vozačka dozvola te joj je naređeno da krene u školu o štetnosti alkohola koja traje 21 dan.

Tužilaštvo traži da se zaplijeni Bentley kojeg je vozila, produži suspenzija vozačke dozvole i zabrani konzumiranje alkohola 90 dana.