Zanimljiv odnos
25

Tonči Huljić otkrio kako je shvatio da "nešto" ima između Hane i Graše: Mislio sam da je bolestan

L. R.
Tonči Huljić (Screenshot/HRT1)
Tonči Huljić (Screenshot/HRT1)
Tonči Huljić nedavno je u medijima otkrio kako je saznao da se nešto događa između njegove kćerke Hane i Petra Graše.
Naime, u sinoćnjoj emisiji "Knjazalište" koja se emituje u programu HRT1, gostovao je Petar Grašo, a jedna o tema bila je svakako i odnos između njega i njegovog dugogodišnje prijatelja i saradnika, a sada i punca Tončija Huljića.

Voditelj emisije Robert Knjaz tom prilikom odlučio je snimiti kratki razgovor s Tončijem, koji je otkrio više detalja o tome kada je posumnjao na romantičnu vezu između Hane i Graše.

"Ja sam primijetio da se nešto dešava između njega i moje kćerke onog trenutka kada on više nije imao nikakvih primjedbi. Dođemo u studio, snimimo pjesmu i on nema nikakve primjedbe. Razgovori postaju nešto normalni i dosadni. Šta god ja kažem, on kaže da se slaže. Vidio sam da nešto nije u redu. Mislio sam da je bolestan", rekao je Tonči Huljić.

Inače, Petar Grašo i Tonči Huljić svakodnevno se u medijima šale na njihov odnos pa tako Grašo nije ostao "dužan" ni ovaj put.

"Ja i on se uvijek vrijeđamo, ali sad već ima 62 godine i strah me za njegovo srce, ako se krenem s njim grublje šalit. To su sad već krhke godine i doktori su mi savjetovali da budem nježan", poručio je Petar Grašo.

Podsjećamo, Petar Grašo (47) i Hana Huljić (32) vjenčali su se februaru 2022. godine, a kćerku Albu dobili su julu iste godine. Svojom vezom privukli su veliku pažnju budući da je Hana odrastala dok je Petar Grašo sarađivao s njenim ocem.