Krije privatni život
36

Hana Huljić objavila prvu porodičnu fotku, ona i Grašo uživali u šetnji s kćerkicom Albom

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Na svom službenom Instagram profilu, gdje inače stavlja objave vezane uz muziku i posao, Hana Huljić ovoga je puta napravila iznimku i objavila fotku svoje porodica.

Sve vezano uz privatni život Hana i njen suprug Petar Grašo drže daleko od očiju javnosti, stoga je mnoge začudilo što je na svom Instagram profilu pjevačica objavila fotografiju na kojoj ona i Grašo šetaju sa svojom kćerkicom Albom.

Posljednjih tjedana Hana se ipak malo raspričala o svojoj kćerkici, pa je otkrila kako Alba, koja je očito naslijedila muzičke, obiteljske gene, pjevuši od osmog mjeseca života, zbog čega je Hana odlučila snimiti uspavanke, a u jednoj od dječjih pjesmica koristila je i Albino gugutanje.

"Vesela je, živahna, nasmijana i mislim da osjeća da sa spavanjem gubi dan, tako da ne voli gubiti dane. A spava malo, dosta je živahna, tako da nam je veselo, ali bolje da je živahna. Stvarno je zabavno s njom. Sad je već postala mali čovjek koji sve razumije i jako je slatka, stvarno nam je veselo", rekla je Hana nedavno za InMagazin.