Došao da prati nastup sina
0

Tom Cruise se zabavljao sa modelima Playboya

Klix.ba
Tom Cruise
Tom Cruise
Holivudski glumac Tom Cruise se ranije ove sedmice u Londonu zabavljao sa Playboy modelima.

Cruise, koji se u junu ove godine rastao sa glumicom Katie Holmes, se pojavio u klubu Chinawhite kako bi pratio prvi DJ nastup svog sina Connora u Velikoj Britaniji. Cruise je Connora usvojio dok je bio u braku sa Nicole Kidman.

Cruise je prvo zabranio točenje alkohola u DJ kabini, a onda se pridružio Playboy modelima, blizankama Carli i Melissi Howe.

"Tom nam je prišao i počeo razgovarati s nama. Bio je jako prijateljski raspoložen. Dobre smo prijateljice sa Connorom, ali nismo očekivale da će mu na nastup doći i otac, posebno ne tako brzo nakon razvoda. Bilo mu je jako zabavno i dobro se provodio. Još uvijek je jako lijep muškarac. Jedini problem je što je nizak, a mi smo nosile obuću sa visokim potpeticama. Morale smo se saginjati kako bi razgovarale s njim. On je stvarno dobar čovjek i uopšte ne izgleda kao da mu je 50 godina", rekla je Carla.

"Izgledao je jako seksi u svojoj jakni", dodala je Melissa. Tom Cruise je klub napustio malo prije završetka nastupa svog sina kako bi izbjegao paparazze.