Nakon nesreće na setu
10
Tom Cruise je heroj i u stvarnom životu
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... a ja baš planiro da postanem HEROJ, al viđu vraga..... treba se imat io AVION i to po mogučnosti PRIVATNI..... Šta sad ? Da čekam da avioni pojeftine ?
Tom Kruz Sten Lijev heroj ! ! ! !
Odlicno radimo svoj posao plasirajuci u svijet ova sranja.
Bravo Tome Kruze majstore svi mi koji godinama gledamo tvoje filmove smo potajno u sebi znali da ti to imaš u sebi. Sada neka Spilberg snimi film o tome kako si zamolio pilota svoga privatnog aviona da prebaci nebitnog malog Davida (koji nema svoj privatni avion) u bolnicu i kako si ti to sve organizovao kao pravi superhirou. Svaka ti čast Tome i ne daj se i ne daj da te ova recesija pogodi, navijamo i molimo se za tebe, kralju naš ovo i ono-zemaljski, prinče, šahu, matu, emire, vojvodo... a i ovima sa portala vala svaka čast što nam prenose ovako važne, lijepe i pozitivne vijesti, pa de se i raja iz BiH imaju ugledati na nekoga i osjećati se kao da su dio toga pravednog, lijepog i velikog svijeta. Evo ja npr. odmah odoh da kupim neki šejk u mekdonaldsu jer mi se nekako od čitanja ovoga članka pije šejk. I to od strawberry... jagode pardon umislih da sam u home of the brave i land of the free i da sa Tomom Kruzom pijem šejk u prajvat avionu!!!
eki zamolio pilota... svaka čast ali ti ljudi na tim setovima bi trebali imati hitnu i ostalo već spremno u slučaju nedaj Bože... a ako hoćeš biti heroj odeš u Afriku i nahraniš pola miliona djece i onda si pravi heroj...
ako je to to..onda smo vecina naroda SUPERHEROJI :-)
jah...
Prognoziraj sve utakmice euro2012 i osvoji vrijedne nagrade registrirajuci se: http://euro.topshop.ba?parent_id=9238
\"..poznat samo kao David..\" Cudo nije samo broj, \'bem ti!