Poslije niza otkrivenih afera
0
Tigera Woodsa napustila supruga
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@netko reci da se salis sa ovim komentarom ili da si sarkastican :-)
Ovde ocito nekome smeta ako neka klanja ... koja glupost Znaci ako kljanja mora da nevalja...
moj \"08.12.2009. u 10:37 Dragi moj muz. Hvala Bogu da imam muza koji ne pije, klanja, posti. Danas je dobar, i vrijedan muskarac, najteze za naci. Zaista ne trebaju milioni za najvecu srecu na svijetu. Zao mi je ove zene. Zao mi je zbog dvoje djecice. On je odron, dno dna. Treba mu sve pare uzeti i spaliti. \" Poštovana gospođo a da li ste Vi sigurni 100% u ovo što pišete možda Vaš muž glumi možda Vas vara više nego što to mislite, a to što klanja svaka čast ali to nije potvrda njegove vjernosti Vama i onaj hodža/imam ili šta već, iz Gluhe Bukovice je klanjao a vidjeli ste šta je uradio ?????????
ja sam sasvim suprotnih osobina osobinama tvog muza, pijem, ne postim, ne klanjam i ne vjerujem da trebam ici u vjerske objekte da bi bio u kontaktu sa onim gore... sve u svemu zena je zadovoljna jer je ne bijem, jer dolazim kuci, svaki dan, ne qrvam se, ne zna stvari koje ne treba znati, a vjerovatno ni ja ne znam stvari koje ne trebam znati... sve u svemu bolje mala laz nego velika drama...
@ gillete.. istina ovo je neka zavjera xD a pazi ovo sastajala se radi sexa i osjecala se iskoristenom i zlostavljanom.. pa ko ti je kriv ssto si fufa.. fuj... niđe veze xD boli tigere za priccama ... a i zenka mu vala nije bila nesto sta moze imati ha ja xD realno :D
Kuje namirisale pare,pa se sada svako sa njim hebo.Ako ce biti kakvih para i ja sam mu ga popusio.
mislim da je ovo sve zavjera protiv Gillette brenda... prvo Henry \'nenamjerno\' zeznu Irce i razvali svoju reputaciju, a sad i Tiger u krevetu...hahahahaha sve je to rat globalnih korporacija, hehehehe
@moj ... dali si 100% sigurna u to sto pricas Sve i jedna osoba iako to nezeli dodje u isto ili slicno iskusenje jednom ili vise puta u zivotu. Jednostavno te navuku namjerno ili nenamjerno ... dovoljna je jedna manja svadja (konflikt) da se tako nesto desi .....nadjes se u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu p.s. jednom se zivi ;)
yahoooooooooooooooo! :) ode imidz u 100 P.M.-a, ttj. hmmm...u nepovrat
Dragi moj muz. Hvala Bogu da imam muza koji ne pije, klanja, posti. Danas je dobar, i vrijedan muskarac, najteze za naci. Zaista ne trebaju milioni za najvecu srecu na svijetu. Zao mi je ove zene. Zao mi je zbog dvoje djecice. On je odron, dno dna. Treba mu sve pare uzeti i spaliti.
heheheh a jesu i potrcale na k.... tj.na pare!\" Nije sreca,para puna vreca....\"
sigurno se zadeverala šta će sa tolikim parama, a još kad zna zbog čega se udala pa samo čeka da se i za nju neko zalijepi na isti način, sve je to najobičnija ubleha. njoj je veći problem kako sačuvati te pare što će dobiti, obzitrom da ih nikad u životu nije ni zaradila.
vala bi ga i ja napustio za 300 miliona
u golfu ima 18 rupa, mora covjek trenirati svaki dan da ostane u formi....samo naprijed, a ako treba neko da nosi palice za njim - ime i adresa poznati redakciji :)