Poslije niza otkrivenih afera
0

Tigera Woodsa napustila supruga

Sarajevo-x.com
Elin Nodegren, supruga Tigera Woodsa, iselila se iz porodičnog doma na Floridi, javio je RadarOnline. Susjedi su izvjestili novinare da je ona napustila njihovu 2,6 miliona dolara vrijednu kuću i preselila se u blizinu, s obzirom da se broj žena koje tvrde da su imale aferu s njenim mužem, stalno povećava.

Menadžerica restorana, model iz Las Vegasa, njujorška partijanerka i porno zvijezda iz Los Angelesa, posljednje su žene koje su ustvrdile da su dijelile krevet u više od jedne prilike sa svjetski poznatim igračem golfa.

Jedna 33 godine stara žena identificrana kao Mindy Lawton u iskrenom tv intervjuu je izjavila da je igrač golfa Woods bio 'izvrstan ljubavnik: agresivan, suosjećajan i strastven'.

Gđica Lawton je rekla da se sa Woodsom susretala svake četvrte noći zbog seksa na Woodsovom imanju u Orlandu, u njegovom uredu a jednom čak i na crkvenom parkingu.

'Ponekad sam izgledala poput raščupane lutke nakon što smo vodili ljubav', izjavila je ona dodvaši da je 'on to volio raditi sasvim grubo'.

'Volio me bičevati i povlačiti za kosu dok smo vodili ljubav', kazala je ona.

Afera je zaustavljena mjesec prije nego je najavljeno da je Woods i supruga očekuju dijete 2007.godine.

'Saznala sam tačno mjesec dana nakon što smo završili sa odnosima da njegova žena Elin očekuje bebu', izjavila je Lawton i dodala:

'Osjećala sam iskorištenom i zlostavljanom ....zaljubila sam se u njega...samo me iskorištavao za seks', kazala je Lawton, jedna od trenutno osam žena koje tvrde da su imale seksualne odnose sa Woodsom.