Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta ratnih zlocinaca kriju moja Tamara...
To je kao da tražiš iglu plastu sijena.
Nije Mama kriva sto je stari lisac je navuko i ozenio,da nije nebi imala te probleme..meni nikad nebi razvalili kucu..nema sta da odnesu..Haha
Nije Mama kriva sto je stari lisac je navuko i ozenio,da nije nebi imala te probleme..meni nikad nebi razvalili kucu..nema sta da odnesu..Haha
Kad bi oni izručili sve što bi trebali izručiti opao bi im broj stanovništva za trećinu
Joj Tamara jesi dobra.
Draga Ms. Ecclestone, u SRB su odveka svi Srbi ist. Od Predsednika do zločinca na tribinama Zvezde i Partizana. Svako svakoga čuva. Jesi čula za CCCC? E, raspitaj se keve ti, pa ćeš znati da nikada nećemo isporučiti bilo kojeg Srbina interpolu, evropolu, južnom polu, sjevernom polu ili čak vaterpolu. Nema šanse. Takvi smo, jbg.
To vam ne valja, sljamu je mjesto u zatvoru...
Da to nisu bili pink panteri? Ima nesto uzbudjujuce da imas klikere i izvedes velike pljacke, ima nesto kao u filmovima, ali pljacka je pljacka i nemoze se opravdati. opravdanje da je neko bogat i okay je opljackati ga nema smisla.
Pa nece sami sebe izrucivati,nisu tolike budale. Okoo moje to je klupko od kojeg nikad dzemper neces obuci.
A šta si od njih stvarno očekivala?