Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...sad bih je oteo, al\' mi ne da mama iz kuće, u kazni sam...
...kont\'o sam ga posjetit\'...ma me straj da se ne pripane :)
C crkva C centralni komitet jest slicno je nego jel znas covjeka u stranci da nam sredi da mozemo napisat puno ime?
...slično je :)
...jes\', dobro si...ja sam kont\'o bit \"sveti duje splitsko-dalmatniski\"...al\' nemre stat\'..pa tako postah \"commi\"...
jesu krkani sto nisu vise mjesta ostavili da covjek moze komotno napisat ime
kolcem njega treba kolcem kakva letva ;-)
...nik mrak...od mene ti letva za pahomija...a, može i moja \"lahka\" ruka :)
taj bi mogo od mene samo kolcem preko ledja da dobije a ne nik da mi svesta bas lijepo zvuci Krkan Hilandarski ;-)
...pazi samo da nije pahomije :)
Kako bih ti ga pristavio, odmah bi bilo \"ask for more\"!
ako se penje uz Hilandar to mora da valja :-) Ako ti kazes da zadrzim nik onda cu da vadim sa popom da ga osvesta ove sedmice ;-)
...zadži nik, jer si lik :)...savjet, pazari zaporošca...uz hilanadar se penje :)
Dobra je Lada al\' da ti znas kako Skoda gari uz ledinu. Fico joj nije ravan. Da ostanem ovaj ili da budem onaj? (ovaj neko vec koristi)
@krkan ...yarane moj, kad sam ja naš\'o ovaj \"hit\" :)...u mene mi malo drugi model ladare, al\' mere proć\' :) PS ...ne mijenjaj nick ni za živu glavu...ja ne viđeh bolji \"match\" izmeđi nika i lika :)
commi mislio sam da puscam ovu da se Melisa satare od srece kud je neko pozdravlja preko interneta ali kad si vec tu moze i za tebe http://youtu.be/rkhnGT4hM6s