Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako nije bitno prijaviti gada??? Zločin ne može zastariti, možda je u međuvremenu silovao još žena, možda je i neki funkcioner!!!
Je li istina da je Robert Pandža buljevar? Pogledajte mu facebook, ovdje piše na ekavici kako bi sakrio trag, ali nešto mi govori da je to on.
I to se sumnja na Zrinka Tutića, billo je o ovome pisano u nekim hrvatskim novinama, jer je ona tada na pocetku karijere bila u suradnji s njima, ko zna jeli tacno
Kad si mlad sve ces uciniti da postanes neko,da se dmognes slave.Ali sve to ima svoju tamnu stranu.Tajci je nakon Eurosonga,ona je totalno izgubila vezu sa realnoscu!Ali nije isto razmisljanje sa 20 godina i sa 53 godine.
I severina je silovana tamo na nekoj jahti pa o tome mudro suti.
Vidi komentara i jada.
e bas izmanipulirane
Mene su tri ribe silovale pijanog pa se nisam zalio nikom,i svima sam rekao za to😂
Pjevacica za sva vremena. Ima hitove koji ce se vjecno pjevati, Hajde da ludujemo, Smokvica, Ti nemas prava na mene, Moj mali je opasan.
Pjevala Tajci citavo vrijeme "Hajde da ludujemo ove noci ...", pa kad se otrijeznila onda je zakljucila da je silovata
Nosila dopičnjak, vrtila guzovima i onda priča poslije 30 godina kako je bila s.....
Onako kako se ponašaš, gdje zalaziš i s kim, to će se i odraziti na neki način. Ne može ni muško hodati po sumnjivim mjestima u lošem društvu, pa se poslije 30 godina žaliti, kako je negdje dobio batine.
Silovati samo znaju shrbi, to je bio samo napad nagona
Nadji nekog poznatog i optuzi ga
Zabranio bi zakonom prijavljivanje ovako ozbiljne stvari ukoliko prođe duže od godinu dana. Izvini, bol, agonija, sve to stoji, al prijavi legendo. Promjene će se desiti samo kad se ovo zlo bude redovno prijavljivalo. Ili to, il se nije desilo.
Denis Buntić nije u zatvoru poslije nasilja nad ženom. Negdje čitam da je lik kod nas za dokazano silovanje osuđen na 2 godine zatvora. Hej, 2 godine?! Slažem se da treba prijaviti odmah, ali te žene treba onda i sistemski zaštititi. I podsjetiti ću da se za ratne zločine silovanja i sad, poslije 30 godina donose presude.
@desert Slažem se u potpunosti. Zato i treba agresivno prijavljivati. Natjerati državu da pritisne malo jače i da se zakon izmijeni, da kazne ne budu 2 već 20 godina itd.
Tako I treba, potisni duboko i suti, ne talasaj bezveze
Svaka kaze silovana i to je to, pa reci detalje, kad gdje kako zasto ko, to bi te sve pitali da odes u policiju, a mozda zato i ne ides jer bi morala slagati nesto
Čudi me da na klixovom fb pejdzu još nema haha reakcija. To je omiljeni hobi Bosanaca, smijati se silovanim ženama
smijel' ti se mama?