Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i, sta sad? odlicne za blow job, a posto je to njihov glavni zivotni cilj, odlicno odradjen posao..a svi vi u redakciji nadjite drugu temu..debili-kao i uvijek.
*gag ti se u sve razumijes
pa normalno, druzim se sa aresom..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
u modi je biti kurva to je danas in,bogatom starcu pusit kitu hvaliti se s tim...
Ona je bila jedina normalna i lijepa...
kylie sad kad ga obalis
...sad na stranu sve ali 17 godina i ona operacija pa da joj nije malo rano...
sad kad joj svrsis u usta ne podljeva...
nemojte tako na curu zivi bili,ona je jos mlada,nisu njene usne za onijeh stvari,nije ona od te sorte,ne zna ona ni sta je to,fina postena,eto malo osla kod doktora za te usne,nije to ba boni bili za pusenja,ne pusi ona gluho bilo,ona je dijete tek joj 17.
sve bi da imaju usne kao angelina jolie ali to nije lako, moraš se rodit s takvim usnama. znaju li ove što imaju plasticirane usne kako to smiješno i glupo izgleda.
baš sad ja u teretani bio, svi pričaju o povećanju usana sestre Kim Kardashian, i baš nešto putem razmišljam kad sam se kući vraćo o njoj.
sa ovakvim usnama BJ snova...ali opet analni je analni !!!
Svaka čast za usnice djevojko, nemoj slušat ove hejterke koje ti zavide. Pušenje kurrca je to što se danas traži a ti sa tim usnicama si daleko ispred svih.
I ja isto ne pricam
ja bi je prije ovakvu, malo plastičnu, nego kakva je bila prije... Ako si dobra dobra si, baš me briga kako si to postigla.
Krenula sekinom stopma .
Ljepsa je sad :D
Lijepa je realno, nista losija od sestre.
"Svi pričaju o povećanju usana Kylie Jenner, 17-godišnje sestre Kim Kardashian" A ja se pitam o čemu li ono moje komšije onako žučno raspravljaju? Hahaha, znači ovo im je bila tema ovih dana. :)))))