Uspješan oporavak Britanke
0

Susan Boyle iz bolnice odšetala u kupovinu

Sarajevo-x.com
Susan Boyle, Britanka anđeoskog glasa, koja je nakon finala showa 'Britain’s Got Talent' zbog iscrpljenosti prebačena na psihijatrijsku kliniku uspješno se oporavlja, a odmah po izlasku iz bolnice odlučila se otići u kupovinu sa liječnicom, piše Daily Mail.

Četrdesetosmogodišnja pjevačica bila je glavni favorit u finalu najpopularnijeg britanskog showa, no ona je ipak završila na drugom mjestu, odmah iza grupe 'Diversity'.

Boyle je nakon finala doživjela emocionalni slom, te je prebačena u privatnu kliniku 'Priory', a liječnici su smatrali da će biti zadržana nekoliko sedmice kako bi se u potpunosti oporavila.

No, Susan se već nakon nekoliko dana osjećala bolje, te je napustila kliniku, a kako piše Daily Mail ona se odmah po izlasku iz bolnice odlučila pojaviti u javnosti.

Popularna Britanka je viđena u shoppingu u pratnji liječnice Sarah Lotzof koja joj pomaže da savlada stres koji je nastupio nakon finala showa.

"Susan je izgledala veoma dobro i sretno. Prijala joj je šetnja s liječnicom i kupovina nove odječe", kazao je Frederic Benisty, vlasnik prodavnice u kojoj je Susan kupovala odjeću.

Čupavi anđeo, kako je mediji nazvaše, je navodno kazala da neće odustati o muzičke karijere, te će se muzici posvetiti čim se počne bolje osjećati.

Boyle će navodno u saradnji sa Simonom Cowellom uskoro početi raditi na albumu, no on je od nje zahtijevao da se najprije dobro odmori.

Susan je u finalu showa 'Britain’s Got Talent' izgubila od grupe 'Diversity' i iako su mediji javljali da je dobro podnijela poraz, Britanka je doživjela nervni slom te završila u psihijatrijskoj klinci na nekoliko dana.

Međutim, Boyle je tokom takmičenja očarala svjetsku publiku anđeoskim glasom, te će zasigurno nakon što se potpuno oporavi ostvariti uspješnu muzičku karijeru, piše Daily Mail.