Glumac u središtu seks skandala
3
Supruga Travolti poljupcem iskazala podršku
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potpisujem ova 2 komentara iznad i javno upućujem poziv da se nađemo uživo zbog razmjene spermatozoida.
Pa ovakvu kosu ni runi nema
e momci...jel mogu i ja sa svojom maleckom da se ukljucim...zvuci zaista mmm!
@commi,bolo,ares.kane i ja se uključujem
@commi X k\'o kuća. Svaka čast.
Kako joj se ne gadi da ga ljudi a zna da ga je maseru dojio. bljaaaak
Moj Džontra, pored vake žene, guziš nekake opajdare
ma sta ce ba... pa oni i onako se tamo se.xaju s kim stignu a pogotovo glumci koji su u kojekakvim sektama pa oni redovno upraznjavaju i orgijanje i svasta drugo... drugi zivot se zivi na toj svjetskoj elitnoj nozi...tu su i druge moralne i vjerske i sve vrijednosti drasticno razlikuju od nasih... i bolje nam je da sto manje znamo o tom...inace bi nam se svijet obrnuo na glavu kad bi saznali sve pojedinosti!
Oni imaju pravo na sve, kada novac udari u glavu onada zbogom pameti. Optuzuju ga sa sitnish, sta rade drugi to ni u filmovima nema
Ljube se kao da oboje drže limun u ustima.