Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To te Hefner ujeo draga moja.
Kaze da se ne sjeca ugriza krpelja a kasnije pise da se bolest prenosi seksualnim putem. Kad znas o kome se radi dovoljno je da saberes dva plus dva.
zar on nije umro?
tako ti je kad ideš doktorima iz Travnika i Kiseljaka, a uskoro i Kaknja
@desnicar polahko bit će ako bog da
Kad otvoris clanak pise ima 20 komentara,a kad udjes na komentare svega dva,zar nas je toliko klix pobrisao. :)
ne samo da brise komentare nego ukida pristup sajtu. mene blokirali
niko ne bi trebao biti bolestan! :-/
@peanut i da se svi vole! :/
@<!-- ... Da, bas tako
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pa prezivjet ce svakako.... samo neb trebala ostati trudna.....:)))))))))
@gdjica_zlica hihihihih...sa co'ekom joj u nje....:)))))))))))))))) zvanicno....:)))))))))) a nezvanicno....sa bilo kim....:)))))))))))))))))))
STa ocekivati u BiH kad doktori u U.S.A. govore da je stres, umjesto da daju pravu dijagnozu !? Ovdje mozes i umrijeti da nemas pojma od cega :-(((
PRIKAŽI ODGOVORE (6)