Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav svima i oprostite na smetnji! Ovo je čovjek koji mi je pomogao kad sam bio u velikom minusu da se izvučem iz svih dugova. Iskreno nisam vjerovao u dojave, ali gospodin Ivan me uvjerio . U zadnjih tjedan dana donio mi je vise od 7 tisuća HRK zahvaljujući dojavama . Zahvalan sam mu i neznam kako da mu se odužim i mislim da je ova reklama najmanje što mogu učiniti za njega . Sada kad sam riješio sve dugove čekam sljedecu dojavu, da i ja nešto zaradim. Javite mu se, nećete požaliti, u to budite sigurni . Ivane hvala ti još jednom, stvarno neznam što bih rekao... ... Sretno svima!!! https://www.facebook.com/ivan.horvat4321
Klasican scenario kad su u pitanju uspjesni i bogati crnci. Nije vazno da li su glumci, sportisti ili muzicari, nikako im se ne moze oprostiti sto su nesto postigli i nisu na ulici ili u zatvoru.
pa ako je već jednom to napravio i priznao kako piše gore u tekstu zašto ovo ne bi imalo osnove? Još piše o ljubljenoj ženi,meni se takvi muškarci gade i da znam da je moj neku napastovao sama bih ga prijavila, a ne štitila, fuj su takve žene!
""sexualno uznemiravanje", pa mamicu vam qrvanjsku,"napucate se"i onda cice gurate u oči,prije će biti da je"sexualno uznemiravanje"od strane žena,ha ja
A sadaje meni jasno otkud Bosansko djete crno kao tava, a ona malo partijala i igrala se klikera pa joj u rošu uletio uglješa, a izletio mali uglješa.
Nekome je stao na žulj. Hoće da ga izmuzu.
Sudija možeš ti mene silovati ? Sudija ; naravno da mogu. E možeš kad ja gaće skinem. (Vasvija Vidović odbrana optuženog za silovanje 80 tih.)
Za glupane koji neznaju kako Masonski Holivud funkcionise da objasnim. U Holivudu vecina se drogira,ucestvuju u orgijama,kradji,silovanjima,pedofiliji i ostalim kriminalnim radnjama. Postoje samo dva razloga zasto se to sazna za odredjene osobe dok za druge se suti. 1.Optuzena osoba ne zeli vise da sluzi Masonima i Satanskoj Eliti a oni zauzvrat iznesu prljav ves te osobe na vidjelo pa makar to bilo i poslije 30 godina kao u ovom slucaju. Prva stvar sto Masoni rada ljudima koji zele da budu slavni i da im sluze da im nadju slabe tacke i da uvijek imaju nesto sa cim mogu da ih kontrolisu ili da ih se rijese. Tako recimo tokom Satanskih rituala u Bushevom Skull i Bones svi moraju da odaju svoje se ksualne tajne i strahove tako da se mogu ucjenjivati kasnije. 2.Drugi nacin je da se cistom slucajnoscu desi da izadje na vidjelo mada je to veoma rijetko i uobicajeno se zataska u medijima. Na ovaj princip funkcionise citav Holivud a raja to nece da shvati ili se pravi glupa.
pederu ti lijepo u iDIL brada do poda i skracene hlace da ne popisas po sebi
Jarane moj masonski, kad naucis pisati negaciju odvojeno od glagola mozda te neko i ozbiljno shvati
cekala ona 30 godina, e sunce li ti tvoje...ho'š para kujo
tako je to konju jedan. psiha odbija da priznaje da je bila silovana. svi joj govorili da je izmisljala i na kraju je i povjerovala da je izmislila sve. otisla je na psihiatrijsku pomoc i na kraju je shvatila da nije izmislila. sta mislis zasto ljudi koji su bili silovani od katolickih svestenika prije 30 i 40 godina cekaju toliko dugo, jer ih je psiha sjebala.
To konju, ukucanima svojim! Sto se Cosbyija tice, jebe me se, ali malo ne logicno da se sjetila silovanja nakom toliko godina...de ba! Isto ko I Monika, tek kad je love nestalo sjetila se da je kubu zamijenila sa pravom...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)