Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"pljuvanje\"? ne kontam. rijec je o autorskim pravima i ciframa - vrlo konkretno. niti je \"rekla-kazala\", niti su komentari moralnog karaktera.
Koji se sve kreteni valjaju ovim stranicama nekakav Pipo sa ekipom i on nesto vitla sabljom ko da bi valjda sjeko glave nevjernicima i kaurima a ne konta papak da ga i ja mogu sacekat u haustoru ko i on mene pa neka bude ko ko koga.Ince nisam agresivan ali me izbacuju iz kolosjeka teolosko komunisticke fraze i udarci na nesto sto nam je bilo zajednicko (ne sveto da ne pravim bladsfemiju).Mi smo smo svojevremeno imali izraz PAPAN sto se kasnije pretvorilo putem RADIO MILEVE u PAPAK a ovog ne mogu svrstati ni u sta drugo nego u PODVRSTU(vidjeti Darvina i teoriju evolucije kao i Michurina) Azra je -za papka koji ne zna- nastao kao bend- bez kompromisa i koji je otvorio vrata novoj muzikoj liniji koja je dosla sa zapada.Za sve koji ne znaju JOHNNY je SRBIN rodjen u HR ali je po ubjedjenju anacionalan. Zmislite njega da pije pepsi colu na stadionu gdje se serijastki vjencava 20 bracnih parova u Zenici ili u pratnji nekakvog vladike Filariona ljubitelja male djece-NEMOGUCE
kad sam kao mali dosao u grad morao sam sebi dati nadimak ne zaboravih da zovu me JOHNNY budi dobar budi dobar johnny bee good
Knjiga je na srpskom zato sto covjek govori srpski jezik. Nece pisati na norveskom. I nije od trazio da ga bilo ko moli da se vrati.
Iskompleksirani kreten koji se posvadjao sam sa sobom pa ne zna sta ce. Odkud sad knjiga na srpskom kad je rekao da nece da ima nista sa ljudima s balkana. Jel i dalje hoce da ga molimo da dodje, da progovori, da nam sta otpjeva... oh pleaseeeeeeee, evo puzemo ako treba... Fuj!!! Tolike fanove je ostavio na cjedilu i jos sere o prama, ko da ovdje neko ima pare!!!!
Zivjela islamska Bosna! Smrt nevjernicima!! BIH4EVER! TALIBAN4EVER! AL-QAIDA4EVER!
DE bil, azra je moj zivot ocami
Kralj bio i ostao!!!! Navijeke.
pa necemo samo o Davoriniu i Mirzi pisat beze matere ti
:) Iskrslo mi ... evo upravo je slusam na youtube :) Voljela me nije nijedna!!! :)
E bas si pravi mahalac. Stih od cetiri rijeci ne znas napisati.
Voljela me nijedna nije!!! :)
To Dzoni, Srbine! Svi su bili ustasice kad je trebalo, a sad se prave mutavi.
To, maca! :D
DZONI nije BALKANAC...zato ga je tesko i razumjeti .. pogotovo oni koji nisu odrastali uz njegovu muziku ..