Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ništa Štukan je čudo jer se uspio skinuti sa heroina a to je rijetkost,skoro nemoguće,a to za snajper i da jeste bio pa šta u ratu je,sigurno nije ubijao djecu kao srpska banda sa brda
Nije rijetkost samo stvar volje.
Ovakva propaganda služi da lakovjerni probaju.Kontaju probaću .Ako zagusti skinuću se.Kad je mogao on mogu i ja .Ali to je zabluda.Kod dužeg korištenja heroina poveća se broj opoidnih receptora u mozgu.I proces je ireverzibilan.Ti receptori ( specifična organska jedinjenja proteidne strukture) su uvijek u interakciji sa autonomnim živčanim sistemom.Moguće se jedino prebaciti na drugu drogu.Recimo metadon.Ali višak receptora mora biti zasićen agonistom.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Onda si bio pi... ! Sta im se pravdas! Jesil isao u drugu drzavu da ratujes? Jesil na civile i dhecu ko oni? Sram te bilo sta se pravdas pi... Jedna.
Od kad je razgovor - pravdanje? Sta si nasilan toliko?
Idiote, cocjek se ne pravda, samo kaze ono sto je istina.
Branio si svoj Grad, da si pobio 350 četnika svaki ne da ti se oprašta, već treba još nagraditi.
Ovaj lik je nesto najbezveznije sto nam poturate u medijski prostor. Njegove izjave su čisto njesra koje samo sluze da njega prikazu kao COOL tipa. Obicni narkoman sa izvrnutom logikom.
E Fedja lakse bi se mi Sa vanzemaljcima dogovorili nego Sa ovom stokom koja nas je napala tad al to i dan danas rade Djeriz
I ta stoka nam sad prosipa priču kako nas je Zapad zavadio. Ih jaštaje, i danas dan traje ideologija "srpskog sveta", pa nije to Zapad podmetnuo.
E Fedja lakse bi se mi Sa vanzemaljcima dogovorili nego Sa ovom stokom koja nas je napala tad al to i dan danas rade Djeriz
Da nepismenost i glupost idu uvjek zajedno vidi se ovdje po gomili komentara.
Nije govno ves se pas posro..... pitajte mene....Ja sam se borio za slobodnu Bosnu i Hercegovinu!
I da jesi jarane, nisi ti išao u Srbiju da nekog ubijaš nego da BRANIŠ svoj grad od AGRESORA. KOME SE MI BA VIŠE IZVINJAVAMO I PRILAGOĐAVAMO?!!
Jadno je to kad misliš da je Feđa Štukan branio grad. U ratu se govorilo da su branioci najviše strahovali od takvih kao Feđa. Razdužiš nečiju lovačku pušku kad ideš sa linije, a nadrogirani tatini sinovi pozadinci okolo hodaju sa za tebe vanzemaljskim oružjem, h&koch, steyr aug, nekakve optike, redenici preko ramena i nadrogirani glume ramba, upadaju po stanovima nenaoružanim ljudima. Nemate pojma i nemojte da pričate, informišite se ili će vam se sutra opet tako desiti.
pa kak si ga branio ako nikog ubio nisi_ slaba je ta tvoja obrana.
Covjek kao i ostali ali ima potrebu biti nesto najposebnije. kakva je panika non stop
Jao jao jao 🤦🏻‍♂️ sta ima Delta ….
Nemozes nadrogiran iz snajpera pucati!!!puškomitraljez je vec ok al snajper ipak zahtjeva malo više discipline
Ti si obican LUTOR koji je do jucer pljuvao po drzavi, po patriotama, borcima, Islamskoj zajednici, svemu sto je Bosnjacko. Obicno smece si ti !
Šta se pravdaš? Postoje artiljerci, pješadija i razni drugi pa postoje i snajperisti. Branio si svoj grad od hajvana.
Zašto srećom? Pa oni koji su pucali na nas hvale se ubijanjima.
Ma ti si jedan debil svakako.Da si valjo pogino bi ,ali nece ni Bog svasta.