Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj realno koji ce on huurac u BG na protestima, imas svoju avliju i u njoj dosta belaja, sta me boli neka stvar za srbima
Realno, svi normalni gradjani i u BiH trebali bi se - ko moze, pridruziti protestima protiv Vucica u Beogradu. Tim prije, sto mi sami ne znamo niti smo u stanju ustrajno protestirati kao sto je slucaj u Beogradu. A zasto bi trebali? Pa zbroj 2 i 2. Vuciceva politika se i te kako reflektira na BiH.
Nije mu to pametno, rizikuje da mu namjeste i uhapse ga zbog "ratnih zlocina" jer se branio u agresiji. Niko iz BiH ko nije bio na agresorskoj strani nebi trebao riskirati i odlaziti u Mordor
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Tako mu i treba jer je tim istim prodavao svoju pricu o tome kako se drogirao i sta je sve radio. Uz to je isla i prica "mir, mir niko nije kriv" i tada im je bio ok. Treba samo znati da je to govor vecinske vlasti u Srbiji i velike vecine. A inace se divim ovim protestantima i svima koji tamo smiju da kazu nesto kontra Vucica i radikala. To je tamo hrabrost u kojoj se rizikuje zivot.
“Ni jevreji, ni kršćani neće biti tobom zadovoljni sve dok ne prihvatiš vjeru njihovu. Reci: ”Allahov put je jedini Pravi put!” A ako bi se ti poveo za željama njihovim, nakon Objave koja ti dolazi, od Allaha te niko ne bi mogao zaštititi niti odbraniti.” (el-Bekara, 120.)
Fedja štukan u istu recenicu sa rijecima muslimanski ekstremista sto me nasmija.... Msm nema on sta ici na njihove proteste kad ga nema na protestima u sopstvenoj zemlji, njega i slicnih njemu koji kritikuju sve redom u bh, a kad treba poduzeti nesto dje su?! Al srpski mediji su hit
Pa sta neka je extremista, ko malo ih oni imaju i za njh kazu da su akademski gradzani.
Bolestan narod
Ciganija poprilična
Šta je ovim ljudim opravdavaju nasilje sve je ovo ludo bože sačuvaj!!!
njemu svaka cast sto je bio , al sta govori o klixu koji se bavi informerima i slicnim tabloidia, da li je samim tim i klix obicni tabloid il jedna ozbijna stranica?
Feđa, čovjek koji je kosmopolita, ateista, gradska raja, neopterećen papanlukom a opterećen nepravdom. Pritom avanturista. Prisilno, kao i većina, imao je vojnu obavezu. Sad mu je obaveza da da podršku kolegama (i ne samo njima) koji se bore za promjene, koje bi i mi trebali u BiH. Zbog većine vas koji imate papanske komentare, koji živite svoje primitivne živote ograničenih pogleda i saznanja, nije ni čudo što se drogirao / drogira omladina. I izvukao se! Svaka mu čast!
Feđa je normalna osoba i nije opterećen ni nacijom, ni vjerom kao što jesu zaostali nacionalisti i vjernici na baterije!
@AhmedBinZajeb Ja ne želim biti kao oni, ali nikad neću biti ni nacionalista!
Kad pomisliš da ne mogu biti bolesniji kad ono...
Feđa Štukan muslimanski ekstremista?!?!? Hahahaha! Više veze sa islamom ima Emir Nemanja Kusturica....
možda stvarno primi islam naš Feđa
“Ni jevreji, ni kršćani neće biti tobom zadovoljni sve dok ne prihvatiš vjeru njihovu. Reci: ”Allahov put je jedini Pravi put!” A ako bi se ti poveo za željama njihovim, nakon Objave koja ti dolazi, od Allaha te niko ne bi mogao zaštititi niti odbraniti.” (el-Bekara, 120.)
Lik je realno NEBITAN !
E moj Feđa svaku priliku koristi da kritikuje islam, mudžahide, armiju RBiH, religiji itd... i onda ga ovi proglase ekstremistom i to muslimanskim. Pa ćorav vidi koje neprijatelj civilizacije.
Stukan nikakve veze nema sa islamom, Komisija moj je otac Mustafa a majka Vesna, ljudi od vajkada idu na ponocku, mustafa otac ide isto na ponocku ali ne ode na Bajram namaz, kakvi ba islamisti