Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glup clanak
OVO JE VIJEST?! -__-
tada je sigurno pomislila kako nema Boga i da je sve nastalo slucajno :p
Ma Britney je kraljica :D A vi sto ovdje komentarisete kao glupa, luda , niste normalni xd Cura je uradila vise u jednoj godini nego sto cete vi u vasem cijelom zivotu! Po cemu ce to vas pamtiti?! Po komentarima na Klixu xd
Al\' ona ima mnogo psihickih problema...Boze sacuvaj...
zao mi je Britney, sta je dozivjela, zar ne vidite da cure nije uredu, to se moze vidjeti i na intervjuima, pogledajte ovdje http://www.youtube.com/watch?v=hJRY_rq-tyI
na nivou enesa beslagica
Zasto je \"grohnula\"... Poslije svega sto je prosla, samo je ljepsa i sladja.
\"OOOjjjj kako je samo glu.pa u pi.cku mat.erinu \" Da su meni njene pare nebih imao nista protiv da budem i \"gluplji\" od nje.
ni jedna pjevačica nije grohnula ko ova Britney :S
OOOjjjj kako je samo glu.pa u pi.cku mat.erinu
supljaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
uuhhh, kako bi samo vristala kad bih ti ga pristavio.
ko na pornjavi, oooh god ooooo jea :D
Ja mislim da je zanimljivije pogledati ovu sto je pjevala, pogledajte kako se provali na kraju.. http://www.youtube.com/watch?v=CGldFhKh9gI p.s. ova Britney uvehla sva.
Jao kako je Britney propala,a nekad sam se kleo u nju,bila mi je idol. Sad je tako fuuuujj