Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znači holivudski židovi (preko 90% producenata, reditelja, glumaca su jevreji) morali su dovući dotičnu čak iz jerusalema da bi imali podobnu Jew-well-known-superstar-actress koja će ubudući govoriti svima šta valja a šta ne valja raditi... kako volim naci-židovski-licemjerni moral o je!
I u časnom Kur\'anu pise da su zidovi proklet narod i najveci neprijatelji muslimana. Stoga sa neznalicama i zaslijepljenim ljudima ne zelim raspravljati!
dior je slicno kao ZION
Bravo Galliano divi se covjeku koji bi pola covjecanstva pretvorio u Robove da je uspio u svom naumu.Hajmo tupavi ljudi kad vec volite ove nase kriminalce, volite i Hitlera. Dokazite da ste niza sorta od onih huligana na stadionima sto ga obozavaju
Bravo Galiano!