U dobroj formi
1

Slavna glumica u 57. godini izgleda sjajno, pozirala u neobičnom kostimu

N. C.
Elizabeth Hurley (Foto: Shutterstock)
Elizabeth Hurley (Foto: Shutterstock)
Slavna glumica Elizabeth Hurley u 57. godini izgleda fantastično, a u novu godinu ušla je sa stilom.

Glumica je na društvenoj mreži Instagram podijelila fotografije u zanimljivom novogodišnjem kostimu.

Hurley je odjenula jednodijelni kostim s perlicama i cirkonima, dok je na glavi nosila zanimljivu krunu koja podsjeća na sunce. Uz fotografiju glumica je navela da joj 2022. ostavlja gorko-sladak okusu i gomilu lijepih, ali i tužnih sjećanja. Također, je poželjela da se u narednoj godini ostvare svi snovi.

Njeni fanovi se pitaju čemu duguje mladoliki izgled, a svojevremeno je otkrila trikove koji su rezultirali mladolikošću i vitkom figurom. Naime, ona svako jutro počinje sa dvije šolje tople vode, nakon čega doručkuje grčki jogurt s bananom i medom. Poslije toga slijedi vježbanje, a nakon toga se počasti supom ili čorbicom. Navečer sebi dozvoli nešto obimniji obrok - grilovanu piletinu s puno povrća.

Ona je ostavila uspješnu karijeru, ali se ostvarila i kao poduzetnica, lansirajući svoj brend kupaćih kostima koje često promovira fotografirajući se u njima.

Kao glumica, njene najpoznatije filmske uloge bile su Vanessa Kensington u "Austin Powers: International Man of Mystery" (1997) i u filmu "Devil in Bedazzled" (2000). Igrala je i u serija "The Royals" (2015–2018) i u "Morgan le Fay in Runaways"(2019), baziran na istoimenoj seriji Marvel Comics .