Lijepe vijesti
32

Slavna američka pjevačica čeka prvo dijete u 43. godini života

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Američka pjevačica Ashanti u 43. godini čeka svoje prvo dijete, a ova vijest mnoge je iznenadila.

Naime, ona i reper Nelly pomirili su se ovog proljeća nakon 10-godišnjeg prekida, a sada je sretni par otkrio da čeka prinovu.

Reperu će to biti treće dijete, jer je sa svojom bivšom suprugom Channettom Valentine podigao 29-godišnju kćer Chanelle i 24-godišnjeg sina Cornella Haynesa III.

Da se nešto događa primijetili su gosti na svečanom balu Black and White u St. Louisu i to za vrijeme Nellyjevog nastupa koji je njegova Ashanti pratila iz publike. Kad je pjevačica napravila po mnogima uobičajnu trudničku kretnju i pomilovala vlastiti trbuh, Nelly ju je na pozornici imitirao i napravio isto, a nakon toga oboje su prasnuli u smijeh. Prizor je snimio jedan od uzvanika, a njegov je video preko noći postao viralan na društvenim mrežama.

Ashanti i Nelly upoznali su se na press konferenciji uoči dodjele diskografskih nagrada Grammy 2003., a nakon prekida 2013. prvi put su viđeni zajedno na boksačkom meču u Las Vegasu u aprilu, na koji su stigli držeći se za ruke.

Službena potvrda nove stare veze stigla je u rujnu kad je Nelly u televizijskoj emisiji izjavio: "Da, ponovno nam je super zajedno. Jednostavno se dogodilo, ništa nismo planirali i oboje smo bili zatečeni, ali sve pet, idemo dalje."