Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naprijed, Bosno. Ovo je nasa kultura, ovo su nasi stecci i bogumili, ovo je nasa osmanlijska cistota. Mi znamo sta drugi imaju u gacama
Heheheheh mala je neprevazidjeni sampion u svojoj disciplini,mozda joj je David ostao kratak za pushu
da li je ona clan Harisove stranke???
haha...oguli ga maca,uzmi mi sve sto ima :p
Zaboravih da napisem da ne kontam kako je dingospo Bekham mogao da ovoj olinjaloj fuksi plati deset milja larado za noc keksa. BIH4EVER!
Ova Irma je ispekla zanat cuvene Suhre iz Marsalke, a usavrsila je zanat u saradnji sa Sanelom Jenkins koja je pravi ekspert u cuclanju usahlih djuturumskih spolovila BIH4EVER!
nema ova ni majke ni oca ova je samu sebe rodila
E stvarno treba SDA pobijediti pa da uvedemo kamenovanje ovakvih \"bivših\" prositutki.
KOLIKO JA ZNAM TO JE KĆERKA POZNATE RADODAJKE IZ NEKADAŠNJE KAFANE DRINA IZ SARAJEVA.
ma dvije ribe divi joj precnika ko ekvator ovu da bi zaobiso godisnji uzet moras
mozete zamisliti kako joj Vlatka Pokos zavidi a i ona nova Radeljakova . Ova Irma nije riba vec je riba i po u doslovnom smislu rijeci. :)
ovo je sramota...stidim se sto sam bosanka....pa jos malo bicemo u redu sa ruskinjama....gdje ode nama stid i moral? danas se sve kupuje i prodaje pa i vlastito tjelo je roba
Bivsa prostitutka? A sad je vjerujem kvantni fizicar Ovakve svakako treba kamenovati
d.a m.i j.e.d.n a. q.r.v.a s.j.e.b.e zivot i porodicu i sve godine u kojima sam k.r.v p.i.sh.o da bi nesto stvorio ne da bi p.o.p.i.z.d.i.o t.u.k.o bi je m.a.lj.e.m u ba.ga.vu g.l.a.vu dok ne o.d.a.p.n.e sva c.e.t.r.i p.a.p.k.a m.a.j.ku j.o.j q.r.v.a.nj.s.k.u.
da je ova ohebina neka riba pa bi i covjek povjerovo al vidi na sta lici ko kecer i fora lik poput Beckama bi bas nju opleo kratko i jasno odron