Nici izazvala Beckhama
0

"Skini hlače na sudu, ja znam šta imaš u gaćama!"

Sarajevo-x.com
Irma Nezirović Nici
Irma Nezirović Nici
Bivša prostitutka Irma Nici poručila je Davidu Beckhamu da skine hlače na sudu, kako bi se svi uvjerili da ona govori istinu. Istakla je kako zna pojedinosti o intimnoj zoni slavnog nogometaša, te da će dokazati da ne laže.

Nakon što je Nici, porijeklom Bosanka, izazvala Beckhama da na suđenju skine hlače on se navodno još više razbjesnio, te je odlučio umjesto pet miliona funti, tražiti 16 miliona funti odštete.

Iznervirani nogometaš još jednom je Irmu Nici nazvao lažljivicom i očajnom, zlonamjernom ženom koja fantazira i priča gluposti za koje nema dokaza.

David Beckham je također najvio da će poslati pismo medijskom magnatu Heinzu Baueru, koji je vlasnik američkog magazina "In Touch".

Navodno, Becks će od Bauera tražiti da pojasni kako je dozvolio da se objave tvrdnje Irme Nezirović Nici, i zbog čega novinari nisu prije objave provjerili informacije koje im je bivša prostitutka dala, prenosi "Daily Mail".

Otac troje djece, napomenuo je kako je ta priča nanijela štetu njemu i njegovoj porodici, te neće odustati od tužbe magazina i Irme Nici.

Napominjemo, Irma Nezirović Nici je Sarajka, koja je, prema vlastitom priznanju, svjedočila zločinima u logoru u BiH. Navodno, Irma je odrasla u Sarajevu, a nakon boravka u logoru u vojnoj bazi uspijeva s porodicom otići u Holandiju, gdje je najprije živjela u kolektivnom centru. Navodno, još tada se počela baviti prostitucijom, ali iz tog pakla ju je izvukao Arapin s kojim se počela zabavljati.

S dečkom se odselila u London, no nakon raskida nastavila se baviti najstarijim zanatom na svijetu.