Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno... Za njeno seksualno opredjeljenje me zabole neka stvar!
ona je najzdravija na svitu u odnosu na bolesnike koji se liječe na forumima osobito na kixu
Istrazivanja su pokazala da su homofobi (a tu spada 99,99% osoba koje komentarisu na klix-u) poetencijalni homoseksualci. Naime, takve osobe svoju mrznju prema homoseksualcima ispoljavaju zbog svog straha da im se ne svidi i zbog svojih homofobnih mastarija i snova...
lizacica
Da glupost boli, svijet bi vrištao od bola...
Ovaj pede.luk se stvarno oteo kontroli, fuuuuujjjjjjjj, GDJE IDE OVO DRUSTVO?
steta sto je neko prstom zadovoljava ! :/
haj bar zna nać super G tačku
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoje sve Europske drzave iz tog vremena,pa tako i nasa Kraljevina Bosna. Kraljevina Bosna je jedna od najmladjih drzava na renesansnim kraljevstvima. Trenutno imamo nesto vise od 300 igraca i imamo samo jedan grad (Zenica), a za drugi nam je potrebno jos oko 200 igraca. U igri upravljate svojim likom. Napredujete kroz levele kojih ima ukupno 5 i odlucujete kojim ce putem ici vas lik, moguce profesije su (krojac,mesar,kovac,mlinar, pekar,stolar), takodjer mozete biti gradonacelnik, svecenik, general, ban, a ako se potrudite mozda cak i kralj. Mozete ici drugim putem i biti lutalica ili pljackas ili samo obicni gradjanin koji voli doci u kafanu i opustiti se uz pivo i zezanciju. Moguce je ozeniti/udati se i osnovati svoju porodicu. Pridruzite nam se i zabavite se. Mozda vam se igra na pocetku ucini teska, ali odmah prvi dan cete dobiti poruku od svog licnog mentora koji ce vam pomoci da shvatite igru.
fulio si odjeljenje. na ovom odjeljenju su polu idioti a ti si totalni idiot
Šta je bolidi jel Janica nije najbolji sportaš svih vremena sa ovih prostora? Da nije možda Raza Mujanović ili Novak Đoković ili Ivano Balić? Anja lezba Janica je g.u.zila redovno od oktobra do aprila.
momak za momka. trazim pristojnog momka za neko druzenje veceras
zasto se sad svi javno moraju izjasnjavati da su gay? zar nije dovoljno da njena porodica i prijatelji znaju? meni se cini da ona zeli samo medijsku paznju....
Ovo bilo prije 3 godine i koga boli tuki. Kraljica.
Maks Luburic je isto bio \"najveće od najvećih sa ovijeh prostora\" al koljac i efikasan rezac srpskih trbuha. Znas li to (k)rvatice?
boli je ku*ac
@ajme dobro te je Marina mostarko